Sportvoeding

 MdR Sportmassage heeft als officieel dealer diverse soorten sportvoeding in het assortiment.

Een samenwerkingsverband is aangegaan met  Bye! Nutrition.  

Bij de keuze van de partner is als uitgangspunt genomen; kwalitatief hoogwaardige producten, en op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.  

Voor het sporten:

BYE! Endurance Bar zorgt ervoor dat er energie vrijkomt. Die energie heb je nodig om een topprestatie te leveren. 

Tijdens het sporten:

BYE! Nutrition Energy shot is zo samengesteld om je een boost van energy te geven. Vooral als je er echt door heen zit geeft je het extra energie om je er nog meer uit je prestatie en/of training te halen

BYE! Magnesium Electrolyte Shot is een voedingssupplement die speciaal is samengesteld voor sporters met als doel om spierkrampen te voorkomen bij training en tijdens wedstrijden.

Magnesium speelt een belangrijke rol bij de overdracht van zenuwprikkels en een goede werking van de spieren. Simpel gezegd doet magnesium het volgende: wanneer je spieren vanuit het zenuwstelsel een signaal krijgen om zich aan te spannen, komt er calcium vrij in de spier. Door het vrij komen van calcium trekt de spier samen. Magnesium zorgt ervoor dat de spier weer ontspant. Er bestaat dus een samenwerking tussen calcium en magnesium in de spier. 

BYE! Pro Isotonic Gel één van de krachtigste gels op dit moment en bevat o.a.  BCAA, L-Arginine, L-Citruline, Framboos ketonen die spierafbraak tegengaan, zorgen voor spierherstel, spiergroei, betere doorbloeding en een betere vetverbranding. Eenvoudig en heerlijk om weg te drinken tijdens het sporten.

BYE! isotonic sportdrink zorgt voor aanvulling van mineralen en vocht is dus heel belangrijk. Je voorkomt  het verlies aan prestatievermogen, houd je vocht balans op peil en belangrijke koolhydraten aangevuld.  

BYE! Endurance Booster (op poederbasis) is ontwikkeld en geproduceerd om de sportieve prestatie van actieve sporter(s)te ondersteunen, optimaliseren en de toevoer van energie en essentiële elektrolyten (mineralen) te verbeteren. Met name belangrijk bij duursporten langer dan 2 uur.

Na het sporten

BYE! Endurance Booster (op poederbasis) is ontwikkeld en geproduceerd om de sportieve prestatie van actieve sporter(s)te ondersteunen, optimaliseren en de toevoer van energie en essentiële elektrolyten (mineralen) te verbeteren. Zorgt voor een sneller herstel.

BYE! ALL-IN-ONE recovery drink (op poederbasis) is ontwikkeld om het herstel te bevorderen en een sportieve levensstijl te ondersteunen. De recovery drink is een ALL-IN-ONE hersteldrank. De drank is heerlijk gezoet met stevia en Cacao en lactosevrij!

een waardevolle toevoeging voor elke fanatieke sporter te gebruiken na je training of wedstrijd. De drank is makkelijk te doseren voor een lichte/normale inspanning zware inspanning.

 

Voor meer meer productinformatie, klik op bovenstaande afbeeldingen.

Bekijk hier onze prijzen.

Verkrijgbaar in de praktijk of via de webshop

 

Waarom BYE! Nutrition?

BYE! Is een Nederlands sportvoedingmerk dat sinds 2015 bestaat en vanaf 2016 ook verkrijgbaar is voor de breedtesporter. BYE! Onderscheidt zich van andere sportvoedingsmerken doordat het (top)sportvoeding levert op 100% natuurlijke basis. Om nog net een stap verder te gaan zijn ze zelfs bezig verpakkingen te ontwikkelen die van biologisch afbreekbaar materiaal zijn gemaakt. Gezonde sportvoeding voor jou, milieu bewust zodat wij nog lang kunnen genieten van onze sport in de natuur.

 

Goede visie BYE!

BYE! Nutrition is een sportvoedingmerk dat Natuur heel hoog in het vaandel heeft staan zowel in onze sportvoeding als in de verpakking. Dit vertaald zich door zo natuurlijk/biologisch mogelijke producten te ontwikkelen. Hiervoor zoeken we de ingrediënten voor onze sportvoeding op akkers, velden en boomgaarden en niet in laboratoria. BYE! is ervan overtuigd dat als je voeding neemt op natuurlijke basis je lichaam hierdoor beter kan presteren. 

 

Producten BYE!

Het assortiment van BYE! bestaat zoals hier boven al besproken alleen uit 100% natuurlijke producten. Het assortiment bevat onder andere Energy Gels, Endurance Bars, specifieke sportdranken, aangevuld met specials als ampullen magnesium. 

 

Bye! – Trees for all

BYE! is bezig met het ontwikkelen van een verpakking die 100% afbreekbaar is. Op dit moment is de techniek hiervoor nog niet ver genoeg gevorderd. Tot die tijd willen zij iets terug doen voor de natuur, daarom zijn zij een samenwerking aangegaan met Trees for all. Samen met hun planten zij, per zoveel verkochte producten, 2 bomen. Een paar keer in het jaar melden zij hoeveel bomen er zijn geplant en hoeveel voortkomen uit de verkopen van de sportvoeding!

 

Samenwerking met atleten

Inmiddels maken diverse sportploegen en atleten gebruik van de BYE! producten. Het management en de ontwikkelaars van 3Action hechten veel waarde aan hun feedback. Deze informatie wordt continu meegenomen in de optimalisatie van de producten.