Ontspanningsmassage

In de praktijk van MdR Sportmassage in Den Bosch kunt u ontspannen en relaxen. Uw sport masseur laat u tot rust komen d.m.v. ontspanningsmassage

Het leven is vol en hectisch. Het is heerlijk en nuttig om regelmatig een moment van rust in te bouwen in je drukke schema, even helemaal niks. Dat kan door middel van een ontspanningsmassage.

 

De sportmasseur kan door het geven van een verzorgende en ontspanningsmassage de overbelaste spieren weer los en soepel maken. Een aantal massagebehandelingen kan al verlichting geven of kan de klachten helemaal laten verdwijnen. Het effect van de behandeling is afhankelijk van de aard van de klachten. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om u één keer in de twee weken te laten masseren. 

 

Tijdens de Ontspanningsmassage worden de rug, nek en benen gemasseerd. Deze massage zorgt voor een betere doorstroming van het bloed in het lichaam en brengt  optimale ontspanning. Een ontspanningsmassage heeft effect op lichaam en geest.

 

De geest komt los van de dagelijkse stress, en het lichaam ervaart weer hoe het voelt om ontspannen te zijn. Na een ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, zijn de spieren en pezen soepeler en is het lichaam beter doorbloed. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt rust in het hoofd.