BYE! Magnesium Electrolyte shot

 

 

 BYE! Magnesium Electrolyte Shot is een voedingssupplement die speciaal is samengesteld voor sporters met als doel om spierkrampen te voorkomen bij training & tijdens wedstrijden. De vloeistof bevat een samenstelling uit diverse ingrediënten ter ondersteuning van maximale prestaties.

 

Wanneer door zweten veel vocht verloren wordt, verlies je ook veel elektrolyten/mineralen. Mensen die dus intensief sporten halen er voordeel uit bij een aanvulling hiervan. Want elke keer dat een spier beweegt, elke keer dat een zenuwimpuls doorgegeven wordt aan je spieren, vindt er een elektrische impuls plaats en daar heb je dus de elektrolyten voor nodig. Magnesium is betrokken bij talrijke processen die spierfuncties waaronder zuurstofopname, energieproductie en de elektrolytehuishouding beïnvloeden. Bij sporters die veel van hun lichaam vragen is het een onmisbaar supplement.

 

Bij de BYE! Magnesium elektrolyte shot gebruiken we een hoge kwaliteit magnesium (magnesiumcitraat en magnesiumchloride). Magnesiumcitraat en magnseiumchloride worden het beste opgenomen en veroorzaken geen diarree, wat andere variante van magnesium wel kunnen veroorzaken. Kies daarom bij magnesium altijd voor kwaliteit. Zo voorkom je buikklachten en heb je meer aan de magnesium die je tot je neemt. Andere minder goede varianten van magnesium zijn magnesiumcarbonaat en magnesiumoxide.

 

SPECIFIEKE EIGENSCHAPPEN

 

Gemaakt van natuurlijke ingrediënten

Bevat GEEN kunstmatige smaak en kleurstoffen

100% Natuurlijk van smaak

Bevat 6 electrolytes: Magnesium, Natrium, Calcium, Chloride, Kalium en Fosfor

Vergroot het uithoudingsvermogen

Helpt bij vermoeide spieren bij training/sportprestatie

Helpt sportblessures te voorkomen

Ondersteunt snel herstel na training/sportprestatie

250 mg hoog opneembare magnesium per ampul

1,4 mg vitamine B6 per ampul

94 mg Natrium per ampul

Download
Product- en gebruiksinformatie BYE magnesium Electrolyte shot
Productinformatie BYE magnesium electrol
Adobe Acrobat document 494.6 KB